Art For You Festival

Zondag 21 april, van 15.00 tot 18.00 maakt WEP onderdeel uit van het Art For You Festival in Groningen.

Om 15.00 uur is er een korte introductie van WEP en Pitcairn Museum. Aansluitend zijn de ateliers geopend van een aantal makers die in WEP een atelier hebben: Joyce Zwerver, Wim Bosch, Jelte van Lente, Julia de Jong, Thijs Jansen en Rosa Everts. Ook kun je bij ons het festival aansluiten met een drankje. De bar is vanaf 15.30 uur geopend.

Het festival is gratis toegankelijk maar je moet je hiervoor wel aanmelden! Aanmelden kan via www.artforyoufestival.nl of schrijf je via deze link direct in voor het programma in WEP

Duik in de Groningse kunstscene tijdens het Art For You Festival. Op zaterdag 20 en zondag 21 april komt de kunstscene van Groningen tot leven. Tijdens dit tweedaagse kunstfestival ontdek je de beste tentoonstellingen en maak je kennis met opkomende kunstenaars in en rondom de stad. Het Art For You Festival omvat een weekend vol exposities, interessante panel talks en culturele events die het onontdekte talent van Groningen in de schijnwerpers zetten. Met een zorgvuldig samengesteld programma biedt het festival een unieke gelegenheid om de diversiteit van de Groningse kunstscene te ervaren: zowel voor doorgewinterde kunstliefhebbers als voor nieuwkomers.  Of je nu op zoek bent naar nieuwe perspectieven, inspiratie of gewoon een gezellig weekend vol kunst en cultuur, het Art For You Festival heeft voor ieder wat wils.

Ga voor meer informatie en het volledige programma naar www.artforyoufestival.nl en stippel je eigen route uit!